Image
Top
Menu

serie-1-wenskaarten-v3

wenskaarten serie 2

enkele wenskaarten met witte envelop

enkele wenskaarten met witte envelop

wenskaarten 2016

dubbele wenskaarten met witte envelop

dubbele wenskaarten met witte envelop

techniek

Wenskaarten
13,5 x 13,5 cm
met witte envelop

Fotografie
Collages

Het verhaal

Regelmatig ga ik met mijn fotocamera op pad en trek ik de natuur in. Ik kom dan altijd thuis met een hele serie foto’s die vaak op de harde schijf van mijn computer belandden. Om deze foto’s een mooie plek te geven ben ik er collages mee gaan maken, deze sieren mijn maandelijkse nieuwsupdate en daarnaast heb ik er wenskaarten van laten drukken.

Er zijn 8 verschillende soorten enkele kaarten, iedere kaart is gedrukt op 350 grams houtvrij papier. De enkele kaarten hebben een afmeting van 13,5 x 13,5 cm en worden geleverd met een witte envelop. De achterkant van de kaarten zijn blanco met een klein logo. Een set van 6 enkele kaarten kost 10 euro.

In april 2016 verschijnt een nieuwe serie dubbele kaarten, de nummers 9 t/m 13 zijn de dubbele nieuwe wenskaarten. De binnenkant van deze kaarten is blanco voor extra schrijfruimte. Een set van 5 kaarten kost 12 euro, inclusief witte envelop.

De kaarten zijn ook te bestellen door een mailtje te sturen met daarin de gewenste kaarten, dit mogen dezelfde zijn maar ook allemaal verschillende. Een set van 5 dubbele of 6 enkele kaarten kost 10 euro exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor één set komen op 2,92 euro.