Image
Top
Menu

Workshops voor 2022

workshop linoleumsnede

Privé workshops

Je guts laten glijden door het verse linoleum of een houtplaat, kleuren mengen en de rollers laten rollen, ik word er altijd blij van. Heb jij dat nu ook? Of zou je dat ook wel eens willen ervaren? Daarvoor heb ik 2 privé workshops ontwikkeld.

1. Workshop, basis linoleumsnede of houtsnede

In 1 middag leer je de basis van de linoleumsnede, hoe je een ontwerp maakt, welke gutsen je kunt gebruiken, hoe je gutst, met welke inkten je kunt werken en tenslotte drukken we de linoleumsnede die je gemaakt hebt af op mijn pers.

2. Workshop of cursus op maat

Altijd al een workshop of cursus linoleumsnede of houtsnede willen volgen, maar er nooit aan toe gekomen? Of heb je al wat ervaring en zou je graag een stapje verder willen gaan? Neem vrijblijvend contact op en ik stel samen met jou aan de hand van je vraag een workshop of cursus samen.

In verband met de huidige omstandigheden zijn al mijn workshops en cursussen op dit moment privé cursussen. Hierdoor is er voldoende ruimte en kun je veilig werken.

Wanneer? Op vrijdagmiddag of in overleg.
Hoe laat? Van 13.00 tot ± 16.30 uur
Wat kost het? € 95,00 per middag incl. BTW  en koffie/thee, exclusief materiaalkosten
Bijzonderheden: De workshops zijn alleen voor volwassen en voor maximaal 1 persoon.
Meer informatie of aanmelden voor een workshop kan door even een mailtje te sturen.

Locatie: Jan Meesterweg 1, Wijhe

Mocht je liever een workshop of cursus in groepsverband volgen, in september 2022 geef ik een korte cursus meerkleuren hoogdruk van 4 lessen bij Zinkwit in Zwolle.

workshops in atelier Cleur

workshops linoleumsnede

fotografie Ellen Metz